Elektro-nytt bygning

Med over 60 år på Frogner og med mange vernede bygg på kundelisten er vår kompetanse innen rehabilitering og vedlikehold av elektriske installasjoner blant de aller beste. Hos oss følger alltid riktig og viktig dokumentasjon i henhold til gjeldende lover med i jobben slik som samsvarserklæring, risikovurdering og bruksanvisninger. Er du privat kunde hos oss vil slik dokumentasjon bli lagt i boligmappa.no.
 
Vår avdeling for brannalarm og nødlys er blant Oslos beste og mest erfarne. Vi er FG godkjent installatør og kan derfor prosjektere og installere brannalarm- og nødlysanlegg for alle typer boliger og lokaler.

Vi har også mange tiårs spesialkompetanse på lyskilder og kan skaffe flere sorter enn noen andre samt gi deg gode råd.

Store eller små oppdrag - vi hjelper deg gjerne!
Ring oss i dag på telefon 23 08 52 00 eller send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Elektro-Nytt AS søker å være kvalitets- og  miljøbevisste. Vi ønsker at våre grossistforbindelser og leverandører holder samme standard og benytter oss kun av de beste. Her er noen av dem; Onninen, Solar, Elko, Eaton, Micro-Matic, Belid, Massive belysning, Elektro-Armatur AS, Adax, Fagerhult, Glamox, Defa Lightning, Schneider Electric, Frico, Glen Dimplex, Lanse, Targetti Poulsen, Ils, Eurolys, Wilfa, Hager, Siteco, Devi, Nexans, Instell, Ing. Knut Bø, Satema, Elotec, Autronica, Eltek og Tac.

Se også hva Elektro-Nytt AS som medlem av Elfag og Elscoop gjør for at du som kunde skal oppleve oss som en sikker, kvalitets- og prisbevisst leverandør.