alt

Dersom du ønsker å ligge i vårt arkiv som en mulig fremtidig ansatt er du velkommen til å sende oss en åpen søknad Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Som vedlegg til søknaden din ønsker vi gjerne at du vedlegger en kortfattet cv, samt karakterutskrift eller vitnemål.

Elektro-Nytt AS er godkjent lærebedrift, og kan tilby en allsidig og målrettet opplæring innenfor ulike arbeidsområder i faget. Per i dag har vi 15 elektromontører og 4 lærlinger. Mange av våre elektromontører er også teknikere, telemontører eller har annen relevant tilleggsutdannelse. Vi forsøker å ta inn 1-2 nye lærlinger hvert år. Vanligvis starter disse opp på høsten, etter at de har fullført 2 årig videregående skolegang med elektrofag. Alle våre lærlinger blir tilknyttet opplæringskontoret hos Nelfo Oslo og Omegn.
Elektro-Nytt AS er stolte av at mange av våre dyktige montører som begynte hos oss som lærlinger fortsatt er med på laget flere tiår etter oppstart.

Hos oss har vi fokus på faglig oppdatering gjennom interne og eksterne kurs, jevnlige leverandørmøter og lett tilgang på faglitteratur gjennom ulike kanaler.

Vårt firma er med sin over 70 år lange histore vel etablert og veldrevet med gode rutiner for HMS og internkontroll. Vi søker å benytte oss av beste sorts materiell på alle nivåer og ønsker å holde en bevisst miljøprofil.

På kontoret er det 4 ansatte fordelt i følgende roller; daglig leder, saksbehandler, prosjektleder og faglig ansvarlig.

 
 
Send din søknad Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.om du vil bli en del av vårt team i fremtiden.